Kmalu tudi najmlajši, postani KKD-jevec

Naši najmlajši! Postani KKD-jevec!

Počasi se bliža začetek šolskega leta, za katerega iskreno upamo, da bo potekalo brez prekinitev in v običajnih okvirjih. Enako velja za naše krožke košarke. Želja kluba je, da vse krožke košarke za začetnike (dekleta in fante) organiziramo na način in v okvirnih terminih, ki so veljali v preteklem šolskem letu.

Na šole smo prejšnji teden poslali prošnje za termine in smo v stiku z odgovornimi glede izvedbe krožkov košarke. Na šolah je prioriteta organizacija pouka in morebitnih drugih razširjenih programov. Glede na situacijo in tedenska navodila in omejitve s strani pristojnih ministrstev se vsi skupaj trudimo, da bomo otrokom zagotovili redne treninge. Realno pričakujemo, da bomo lahko s treningi krožkov košarke in predstavitvami na šolah pričeli okoli 15. septembra. Seveda Vas bomo o potrjenih terminih sproti obveščali.

V kolikor zaradi morebitnega poslabšanja epidemiološke situacije ne bomo smeli izvajati obšolskih dejavnosti (torej krožkov košarke), bomo pa lahko izvajali rekreativno vadbo v okviru kluba – tak je bil primer lani spomladi, bomo vadbo organizirali v dodatni vadbeni skupini v okviru KK Dravograd.

Za več informacij nam pišite (kkdravograd@gmail.com).