Prvoaprilska: prva okrepitev za novo sezono

Čeprav članska sezona še ni končana in se fantje, na čelu s trenerjem Urošem Krevhom, še borijo za naslov prvaka četrto-ligaškega prvenstva, so v vodstvu kluba že zavihali rokave in se pred začetkom tekmovalnega leta 2023/24 okrepili. Po spletu okoliščin je v Slovenj Gradec prišel študirati eden najbolj talentiranih hrvaških košarkarjev Novica Travnjović (188cm, 2003), ki je v aktualni sezoni nastopal za hrvaškega drugoligaša Zrinjevac iz Zagreba. Za Zrinjevac je v sezoni 2022/23 v povprečno 35. minutah dosegal po 22 točk, dobrih 8 asistenc in 6 skokov na tekmo.

Travnjović igra na položaju organizatorja igre, študira pa na Fakulteti za komercialne in poslovne vede v Slovenj Gradcu in trenutno tu tudi živi. Z Dravogradom Koroško je podpisal dvoletno pogodbo, nekaj treningov pa bo z novo ekipo opravil že v maju in juniju. Že naslednji teden na preizkušnjo prihajata tudi skočni Senegalec Its A. Fool in visokorasli Nemec Tag der Lügen.

Travnjović bo novo ekipo spoznal že danes, saj si bo ogledal prvo tekmo finala. Razlog več, da si ob 18.30 uri ogledate finalno tekmo proti Globusu.

dopolnjeno, 1.4.2023 ob 16:00: Novica je bila objavljena kor prvoaprilska šala 🙂