Tudi mlajši pionirji zaključili sezono

Ekipa pionirjev do 14 let je zadnjo tekmo sezone odigrala v Lenartu. Korošci sredi tedna niso odigrali na ravni prejšnjih obračunov in so zasluženo visoko izgubili.

1.SKL mlajših pionirjev U14, 8. krog, 3. del, 26.04.2023, Lenart
Ajdas Lenart – Dravograd Koroška 72 : 42
(15:14, 20:8, 21:7, 16:13)
strelci tekme

Mitja Ban, trener Dravograda Koroške:
»Odigrali smo še zadnjo tekmo v letošnji sezoni in jo žal visoko izgubili. Mislim, da so fantje z glavami že bili na prvomajskih počitnicah in skozi celotno tekmo smo bili le senca sebe. Vse pove dejstvo, da smo istim nasprotnikom nekaj več kot mesec dni nazaj na domačem terenu dopustili le 46 točk, tokrat pa skoraj 30 več.
Kljub vsemu je za nami uspešna sezona v prvoligaški druščini, kjer smo imeli vseskozi možnost igrati z zelo dobrimi ekipami. Nobena od ekip nas ni nadigrala in še bolj pomembno, na vsaki tekmi proti malce slabšim nasprotnikom smo se morali maksimalno potruditi. Veliko je fantov, ki so se resnim treningov priključili razmeroma pozno, ampak so letos pokazali lep napredek in verjamem, da lahko ta generacija v starejših selekcijah pokaže še veliko več. Za konec bi se rad zahvalil staršem za vso pomoč in vzpodbudo fantov v dobrih in slabih trenutkih.«